Senioren fitness

Op zoek naar senioren fitness in Hillegom? Volg een groepsles met leeftijdsgenoten in onze zaal of neem deel aan een van onze sportactiviteiten. Altijd met persoonlijke begeleiding en ruimte voor gezelligheid.

Wat is senioren fitness

Voldoende beweging is belangrijk om een gezond en vitaal lichaam te behouden. Met senioren fitness voer je verschillende oefeningen uit om de spieren te trainen, uithoudingsvermogen te verbeteren maar ook om de spieren flexibel te houden. Uiteindelijk zal ook de balans verbeteren.

Senioren fitness bij SportPlaza

Bij SportPlaza Hillegom werk je in groepsverband met leeftijdsgenoten aan je conditie. Niet alleen goed voor de gezondheid maar ook erg gezellig. Ondanks de groepslessen staat een persoonlijke benadering hoog bij ons in het vaandel. Tijdens de senioren fitness word je bij SportPlaza begeleid door een personal trainer. Hierdoor weet je welke oefeningen voor jou geschikt zijn, of de oefeningen op een juiste wijze worden uitgevoerd en hoe je de conditie en spiergroepen kunt verbeteren. Daarnaast is er grote variatie in verschillende activiteiten. Denk hierbij aan:
  • stabiliteit fitness
  • cardio/fitness
  • x-co
  • spinning
  • yoga
  • combi/circuit fitness
  • surprise fitness
Ook tijdens deze activiteiten word je begeleid door een gecertificeerde sportinstructeur zodat je de oefeningen correct uitvoert en op jouw niveau kan sporten. Iedere werkdag zijn er meerdere groepslessen om aan deel te nemen Bekijk het lesrooster voor de actuele tijden.

Achteraf genieten van de wellness

Na een activiteit kun je nog heerlijk genieten van de wellness faciliteiten, waaronder een Turks stoombad, Finse sauna en infraroodcabine. Een goede manier om de spieren te laten ontspannen na een fijne work-out. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gezellig na te praten met een bakje koffie en thee aan de bar.

Gratis proefles senioren fitness

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Kom gerust eens langs bij de balie of bekijk onze tarieven hier (senioren fitness valt onder het standaard abonnement). Uiteraard is ook altijd de mogelijkheid voor een gratis proefles. Hierdoor kan je kijken welke activiteiten bij jou passen.