Op zoek naar Body Balance in Hillegom? Volg een les in onze professionele zaal dat is voorzien van moderne apparatuur en een persoonlijke sportinstructeur.

Wat is Body Balance

BodyBalance is een perfecte manier om even te ontsnappen uit je dagelijkse routine en om te werken aan een perfecte balans tussen lichaam en geest. BodyBalance is een variatie op yoga, tai chi en pilates. Tijdens de les maak je gebruik van simpele bewegingen om je lichaam sterker en soepeler te maken. Het controleren van je ademhaling is hier een belangrijk onderdeel van.

Body Balance bij SportPlaza

Body Balance is onderdeel van het Body en Mind programma en wordt gegeven in de speciale Body en Mind zaal. Met gedimde lichten en rustgevende muziek is deze zaal geheel ingericht om Body Balance optimaal tot zijn recht te laten komen.

De les volg je in groepsverband, uiteraard onder begeleiding van een professionele docent(e). In 60 minuten voer je verschillende oefeningen uit uit om body en mind samen te brengen. We starten de lessen met een goede warming-up zodat spieren warm en soepen zijn. Vervolgens focus je je tijdens de verschillende oefeningen op kracht en flexibiliteit. Als cooling down brengen we jouw mind geheel tot rust. Na een les Body Balance weet je zeker dat je met een goede work-out zen de zaal uit komt.

Omdat je de moeilijkheidsgraad van de oefeningen zelf kunt bepalen, zijn deze lessen geschikt voor beginners en voor mensen met meer ervaring.

Gratis proefles

Wil je weten of BodyBalance iets voor jou is? Bij Sportplaza kan je een gratis proefles aanvragen. Bekijk het lesrooster en meld je aan bij de balie.
BodyBalance bij SportPlaza Hillegom