Kickboksen Hillegom

Wil je graag kickboksen in Hillegom? Volg een les in onze professionele zaal, zowel zaktraining als sparringstraining.

Wat is kickboksen

Kickboksen in Hillegom en omstreken wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken en fit te worden. Naast dat je fysiek sterker wordt, creeer je ook doorzettingsvermogen, discipline en is goed voor de ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Bij deze sport gebruik je zowel je armen als benen door middel van diverse stoot- als traptechnieken.

Kickboksen bij Sportplaza Hillegom

Bij SportPlaza leer je in groepsverband op een leuke en actieve manier kennis maken met de sport. Tijdens de lessen word je begeleid door onze professionele docenten. De oefeningen worden aangepast naar jouw niveau waardoor de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Zowel voor jong, oud, beginner als ervaren kickboksers. De deelnemers helpen elkaar om beter te worden en gaan op een respectvolle manier met elkaar om.

De lessen beginnen met een warming-up waarbij je met een combinatie van cardio en stootoefeningen de spieren warm maakt. Vervolgens werk je aan je techniek als conditie door een afwisseling van oefeningen. Met de cooling-down doe je verschillende rek- en strekoefeningen.

Kickboks zaktraining of sparren

Bij SportPlaza kun je op twee manieren deelnemen aan een kickboksles; zaktraining of sparren. Bij de zaktraining ga je los op de zak en leer je trappen en stoten tijdens een explosieve workout. Er is geen fysiek contact bij zaktraining. De trainer let tijdens de oefening op je techniek en zal aanwijzingen geven om dit te verbeteren. De andere variant is sparren. Bij het sparren werk je in de meeste gevallen in duo's. Hier is wel sprake van fysiek contact.

Gratis proefles

Benieuwd of kickboksen iets voor jou is? Kom dan eens langs voor een gratis proefles. Bekijk het lesrooster of meld je aan bij de balie.
Kickboksen Hillegom bij SportPlaza