Pilates Hillegom

Op zoek naar Pilates in Hillegom? Volg een les in onze professionele Body en Mind studio dat is voorzien van rustgevende muziek en dimlichten voor een optimale sfeer.

Wat is Pilates?

Pilates is een activiteit waarbij je voornamelijk je core-stabiliteit traint. De focus ligt daarbij op je houding, coördinatie, stabiliteit en ademhaling. Bij iedere oefening gebruik je je buik, rug en bekken. Een sterke kern zorgt voor een betere houding en meer flexibiliteit, stabiliteit en algemene fitheid. Niet alleen de oppervlakkige spieren worden bij Pilates getraind, ook de dieperliggende spieren komen aan bod.

Pilates bij SportPlaza Hillegom

Pilates wordt bij SportPlaza gegeven in de luxe Body en Mind studio. Deze studio is zo ingericht om om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren en je geest tot rust te laten komen. Het is belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert. Daarom krijg je bij SportPlaza Hillegom tijdens de les professionele begeleiding. De instructeur let op je lichaamshouding en een correcte uitvoering van de oefening. Omdat je zelf de moeilijkheidsgraad van de oefeningen bepaalt, is de les voor iedereen toegankelijk.

Bij Pilates worden oefeningen uitgevoerd waarbij gebruikt wordt gemaakt van je eigen lichaamsweerstand. De les begint met een warming-up om de spieren goed warm te krijgen. Vervolgens worden verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij een goede concentratie essentieel is. We sluiten de les af met een aantal ontspanningsoefeningen waardoor je ontspannen maar vol energie de zaal verlaat.

Pilates wordt een aantal keer in de week gegeven. De lessen zijn vrijblijvend waardoor je kunt deelnemen als het jou uitkomt. Bekijk het lesrooster voor de actuele tijden.

Doe een gratis proefles

Wil je weten of deze les iets voor jou is? Bij Sportplaza kan je een gratis proefles meedoen. Hierdoor weet je zeker of Pilates bij jou past. Bekijk het lesrooster voor de tijden. Voor meer informatie of aanmelden voor de gratis proefles kan je aanvragen bij de balie.
Pilates SportPlaza Hillegom