Corona

Beste leden,

Het is onbegrijpelijk wat zich momenteel afspeelt in deze wereld. Het Corona virus heeft een ongelovige impact op het dagelijkse leven, welzijn, gezondheid van de mens. Tevens hakt de financiële onzekerheid er bij ieder behoorlijk in. In verband met de aangekondigde maatregel van de overheid is Sportplaza in ieder geval tot 1 juli verplicht gesloten. We volgen hierin de voorschriften van de Nederlandse overheid.

Wij, van Sportplaza, voelen ons al 38 jaar verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden en medewerkers. Hoewel het gedwongen sluiten van onze deuren tot een flinke omzetdaling van 100 naar 0% zal leiden en onze vaste lasten gewoon door gaan, zijn we tot de volgende beslissing gekomen. Ons besluit is om uw abonnement te pauzeren per 1 april. We hebben de automatische incasso daarom per direct stop gezet, dit wordt opgeheven op het moment dat de sportschool weer open gaat. Dan is pas het moment dat wij weer verder gaan met het incasseren van uw abonnementsgeld. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode vanaf 1 april opgeschoven.


We zullen proberen ervoor te zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden aanbieden voor zowel thuis als buiten. Volg ons dan ook via Facebook en Instagram. Facebook en Instagram.
Het allerbelangrijkst is jullie gezondheid, dus zorg in deze tijd goed voor jezelf en voor elkaar. Het Corona virus raakt ons namelijk allemaal. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren. Ondertussen maken we van een nood een deugd en zijn we met het Sportplaza team hard bezig in onze club om de sportschool te blijven ontwikkelen. Denk hierbij o.a. aan een grote schoonmaak, reparaties, nieuwe ketels, klimaatbeheersing, opknappen van de tuin en verbouwing van onze nieuwe stellage in de grote zaal. Deze stellage gaan we gebruiken voor zaktraining en bokslessen, wat nieuw op het rooster zal komen te staan als we weer open mogen van de overheid.

Nogmaals volg ons op Facebook & Instagram en hou de nieuwspagina op de website in de gaten!
Hartelijk bedankt voor jullie begrip en medewerking. Namens Sportplaza hopen we dan hiermee een passende oplossing voor jullie te hebben gevonden. Vanuit jullie, als trouwe leden, hopen we op een stukje loyaliteit, zodat we u na deze bizarre periode weer kunnen verwelkomen in onze club. Met sportieve groet, Peter & Hanny Nederstigt en het Sportplaza team

Volg de nieuwspagina voor de laatste updates >

Nieuw:

Virtual en Live Spinning!

Dé sportschool sinds 1982

Sportplaza Hillegom is sinds 1982 de sportschool in de Bollenstreek, met alle aandacht voor de sporters. Je vindt hier ultramoderne faciliteiten met topklasse cardio-, kracht- en trainingsapparatuur. Kortom, alles om er goed uit te zien en je goed te voelen.

Kom eens op bezoek!

We laten je graag onze sportschool zien om alle mogelijkheden te tonen. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding! In tussentijd kun je hier alvast een blik werpen met de 360º Virtual Tour

Sporten op jouw manier

FITNESS

Een training op jouw lijf geschreven

Alleen, met een Personal Trainer of in een groep werk je aan je lichaam volgens een eigen programma. En we hebben daarom de mooiste apparaten voor je klaarstaan!

BODY & MIND

Voor balans tussen lichaam en geest

Even weg uit de hectiek en concentreer je volledig op jezelf. Met Yoga, Pilates en Body in Balance beheers je al snel het evenwicht in je geest en lichaam.

GROEPSLESSEN

Met z'n allen tot het uiterste gaan!

Van yoga tot pilates. Van spinning tot kickboksen. Voor iedereen, jong en oud hebben wij een passende sportactiviteit in groepsverband.                

WELLNESS

Heerlijk ontspannen hoort er ook bij!

Voor even heerlijk ontspannen,  maar ook voor soepele spieren en optimale bloedsomloop hebben wij diverse wellness faciliteiten. Gratis voor leden van Sportplaza!

Een nieuwe start

met een nieuw trainingsschema?

Elke dag na 19:00 gratis fitnessbegeleiding van onze professionals. Wil je een persoonlijk plan gericht op je eigen wensen?
Dan staan onze Personal Trainers klaar om je te voorzien van een eigen schema.

Onze faciliteiten

Lockers

Ruime kleedkamers

Optimale klimaatbeheersing

Gratis wifi

Sportmassage

Infraroodcabine

Zonnebanken

Sauna's en Turks stoombad

Gratis parkeren

Bar met lounge

Virtual Tour

Ook in onze sportschool

Just Cycle

Van fietssport gaat ons Sportplazahart ook sneller kloppen. Daarom al geruime tijd bij Sportplaza: Just Cycle. Innovatieve en kwalitatieve wielerkleding tegen strakke levertijden en scherpe prijzen. Ook biedt Just Cycle heuze fietsclinics op een echt wielerparcour om de kneepjes van het wielren-vak te leren.

Bezoek de site

Fysio Bollenstreek

Fysio Bollenstreek levert fysiotherapie op masterniveau nu ook in Sportplaza. Ook voor manueel therapie, reumatische aandoeningen, sport revalidatie en behandelingen met shockwave en echografie. Sinds kort hebben wij ook Poolstalige fysiotherapie.

Telefoon:
0252 - 347013

E-mail:
info@fysiobollenstreek.nl

SportPlaza & Diëtistenpraktijk Perfect Fit

Diëtistenpraktijk Perfect Fit

Nieuw bij SportPlaza, is de samenwerking met diëtistenpraktijk Perfect Fit van Mariëtte van Rijmenam. Perfect Fit geeft voeding- en leefstijladvies afgestemd op jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Hierbij is ons doel geen tijdelijke oplossing maar een realistische leefstijlverandering voor op de lange termijn.

Bezoek de site

E-mail
info@praktijkperfectfit.nl

Telefoon
06-26454467

Onze populairste groepslessen