November 2019

Ruimere openingstijden!

Sportplaza Hillegom breidt haar openingstijden uit in het weekend! Vanaf zaterdag 2 november zijn we elke zaterdag & zondag tot 20:00 uur geopend! 🕗

Fitness only vanaf 13:00 uur en neem een kijkje op onze website voor de tijden van virtuele spinning. Tevens zal er altijd personeel aanwezig zijn, zodat er toezicht is op de fitnesszaal en zodoende de veiligheid kan worden gewaarborgd.

Augustus 2019

3 sept. Start judolessen

 

Nog 3 weken en dan is de vakantie weer voorbij. 
Op dinsdag 3 september starten we weer met de judo lessen!
- 15.45 uur voor de kleintjes vanaf 4 jaar
- 16.30 uur vanaf 7 jaar. 
Lijkt het je leuk om ook op judo te gaan? Dan kan je voor €10,- 1 maand meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Mei 2018

Summer Dance Work-out


Nieuw bij Sportplaza: Summer Dance Work-out. Een heerlijke swingende work-out op Afro-Latin beats. Feeling good!

Mei 2018

Nieuw! Kickboks Zaktraining


We starten met de intense, maar superleuke Kickboks Zaktraining op de maandag!
Dé work-out voor je uithoudingsvermogen! Als je mee wilt doen aan de work-out, schrijf je dan in bij de receptie

Januari 2018

Examenonderdeel Fitcontest

 

Gisteren de fit contest, een examen onderdeel van Ben v/d Lans. Ruim 40 deelnemers hebben alles gegeven om zo snel mogelijk de opdracht te uit te voeren! De sfeer was geweldig en er werd flink aangemoedigd! Wat een drukte en wat een avond, 1 voor in de boeken.

Januari 2018

Spinning voor het KWF


Ramon en Sylvia Schrama doen op donderdag 7 juni mee aan de Alpe d'HuZes. Wij organiseren daarom samen een sponsor spinning middag! De spinning middag vindt plaats op zaterdag 17 maart

DECEMBER 2017

Judo examen
voor de kids 2017


Er was weer examen voor de jongste judoka's. En wat doen ze allemaal hun best! 🙂

NOVEMBER 2017

Sportplaza
35 jaar!


We vieren ons 35-jarig jubileum! Wij nodigen alle leden en oud-leden en toekomstige leden uit om te proosten op deze mijlpaal. Op zaterdag 16 december van 16:00 - 19:00 bent u allen van harte welkom bij Sportplaza voor een hapje en drankje!

Maart 2017

Beste sauna liefhebbers

 

Onze sauna's zijn vernieuwd en hebben weer een upgrade gehad! Wij wensen iedereen weer een fijne ontspanning toe!

JANUARI 2017

Sportplaza Fietstenue van Just Cycle


Bestel voor uiterlijk 03 februari 2017, alleen dan krijg je 20% korting op onze fietskleding! Geleverd door Just Cycle Sportswear. De juiste maat pas je op locatie Sportplaza-Hillegom.

MEI 2016

Promotietour Just Cycle

 

KS Just Cycle is geboren! De wielerploeg is bedoeld voor zowel dames als heren van alle leeftijden. De ploeg is geformeerd op initiatief van Sportplaza, BouAd Adviesgroep B.V. en De Stand van Zaken en telt inmiddels al 45 leden.

Januari 2016

Body & Mind
Studio


Alex, Judith J, Judith H en Julia blijven onze vaste gezichten! Natanya, Annika en Eva heten wij van harte welkom. Vele van jullie zullen Natanya nog wel kennen, zij heeft hier al les gegeven 🙂 Wil je 1 van deze lessen gratis meedoen? Bel 0252-517227.

JANUARI 2016

Nieuw:
Taekwondo


Fabian van Kralingen is de hoofdtrainer en tevens eigenaar van Yom-Chi Taekwondo.  Zijn doel is om de sport toegankelijk te maken. Hij vindt het extreem belangrijk dat jonge mannen en vrouwen weerbaarder en zelfverzekerder worden.

September 2015

Cursus Bewegen voor ouderen


We organiseren met Zorg en Zekerheid 'Sportief Bewegen voor Ouderen'. Het doel is preventief en gezond bewegen ter voorkoming van lichamelijke klachten en blessures. Daarnaast is val-preventie een belangrijk onderdeel van het programma.

Mei 2015

Fysio Bollenstreek in ons pand

 

Afgelopen week is Fysio Bollenstreek intern gegaan bij ons. Fysio Bollenstreek is een praktijk van voor fysiotherapie, manueel therapie, reuma therapie, shockwave en sport-revalidatie. Bel Wilbert Randsdorp op 0252-347013 voor meer info of het maken van een afspraak.

Menu